Sajam LogiMAT 2019. Stuttgart

Sajam LogiMAT 2019. Stuttgart

Digitalizacija, međusobna povezanost i veliki broj podataka ključna su problemi za doba Industrije 4.0 i povezivanja uređaja (Internet of Things). Napredak IT industrije i tehnologije donose rješenja u automatizaciji procesa, dok alati poput virtualne stvarnosti, 3D pisača i senzora stvaraju nove perspektive. Izmjene podataka u stvarnom vremenu otvaraju mogućnosti fleksibilnijem reagiranju na promjene i prilagodbe – kako u produkciji, tako i u skladištu.

Upravo tehnologije potrebite za internu logistiku i menadžment procesa u glavnom su fokusu vodećeg međunarodnog sajma LogiMAT. Jedinstvena infrastruktura sajma i jasna segmentacija dijelova izložbe pruža trgovinskoj publici sveobuhvatan pregled svih glavnih tema u sektoru, od nabave do proizvodnje i isporuke.

CODEL I AIDA SOFTWARE SUITE NA SAJMU

LogiMAT sajam održan je od 17. veljače – 22. veljače, 2019. godine u Stuttgartu te je unutar 3 dana privukao 61, 740 profesionalaca iz industrije, među kojima je bio i Codel d.o.o.

Na ovogodišnjem sajmskom izlaganju, Codel je predstavio jedinstveni interdisciplinarni sustav AIDA concept. AIDA je inteligentno automatsko sučelje, odnosno, poveznica između procesa koji se odvijaju u realnom vremenu i poslovnih sustava (ERP, BI…) neke organizacije. Kroz prikupljanje, obrađivanje, prosljeđivanje i pretvorbu podataka u svim formatima iz svih izvora, integrira svijet podataka i svijet procesa proizvodnje.

LogiMAT sajam savršena je sinteza platforme izlagača, poslovnog sajamskog izlaganja i iskustva iz prve ruke s intralogistikom usmjerenom na budućnost, koja je i nama ostvarila vrlo vrijedne kontakte iz raznih područja – od business developera do potencijalnih investitora, klijenata i partnera.

Codel svojim klijentima nudi cjelovita “end to end” rješenja prilagođena svakom korisniku. Ako imate više pitanja o AIDA sučelju i želite automatizirati proizvodnju, slobodno nas kontaktirajte. Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju.