USLUGE

analiza

ANALIZA

Prije prijedloga optimalnog rješenja za vašu kompaniju, Codel će uvijek prvo napraviti analizu trenutnog stanja. Time prikupljamo informacije kako bi kroz predloženo rješenje uvijek predložili ono koje će biti optimalno, kako za sam poslovni proces tako i od strane troškova. Time klijent dobiva proizvod koji odgovara njegovim potrebama, uz optimalne troškove.

Dugogodišnje iskustvo naših stručnjaka na raznim projektima daje nam znanje i iskustvo da nakon analize klijentu ponudimo optimalno rješenje prilagođeno njegovim potrebama.

konzlating

SAVJETOVANJE

Codel vam također pruža usluge savjetovanje na područjima:

  • sustava integracije podataka i poslovnih procesa (SAP integracija)
  • sustava označavanja i tiskanja te identifikaciju proizvoda
  • sustava skladišnog poslovanja
  • sustava za kontrolu kvalitete
  • sustava sljedivosti

Temeljem iskustva dugog 28 godina Codel će vam predložiti  pravo rješenje za vaše poslovne potrebe.

project

PROJEKTIRANJE I VOĐENJE PROJEKATA

Codel vam nakon analize stanja i savjetovanja iz kojih proizlazi optimalni prijedlog rješenja za vaše potrebe, također nudi:

  • pripremu projekta
  • izradu projektne dokumentacije
  • vođenje projekta
  • implementaciju rješenja

te naravno podršku nakon puštanja u rad odabranog rješenja.

programiranje

RAZVOJ PROGRAMSKIH RJEŠENJA

Codel svojim klijentima nudi cjelovita “end to end” rješenja, a u sve naše sustave ugrađeno je dugogodišnje iskustvo u područjima informatike, komunikacija i automatizacije.

Od naših rješenja izdvajamo jedinstven interdisciplinarni sustav AIDA concept koji objedinjuje procesnu opremu, procese, te prijenos i obradu podatka. Sustav razmjenjuje podatke iz različitih poslovnih sustava (npr. SAP…), prosljeđuje ih na zadane točke u poslovnim procesima, obrađuje ili izvršava neku akciju, te rezultate vraća u poslovni sustav na daljnje obrade.

Codel dizajnira i izrađuje jedinstvena rješenja prilagođena svakom korisniku prema njegovim specifičnim potrebama.

podrska

PODRŠKA

Codel svim svojim korisnicima nudi podršku od samog početka kroz analizu i savjetovanje, ali i tijekom same faze izrade projekta te njegove implementacije.

Također, sa svojim korisnicima izgrađujemo partnerski odnos i uvijek se trudimo svako rješenje poboljšavati s vremenom kako bi korisnik uvijek imao rješenje koje zadovoljava sve njegove potrebe.

KONTAKTIRAJTE NAS