Obavijest poslovnim partnerima i prijateljima

Obavijest poslovnim partnerima i prijateljima

Dragi partneri i prijatelji,

svi smo zaokupljeni promatranjem i svakodnevnim praćenjem trenutne situacije u Republici Hrvatskoj i svijetu vezano za pandemiju Covid19, kao i za potres koji nas je pogodio neki dan u Zagrebu.

Trenutno je, bez obzira u kojoj zemlji, teško ili nemoguće dogovoriti sastanak i normalno poslovati. Ekonomske posljedice u gospodarstvu još nisu predvidljive.
Ne želimo ublažavati situaciju, ozbiljna je, ali u Republici Hrvatskoj i svijetu je bilo puno gorih incidenata koje smo uspješno prebrodili.
Mi u Codelu, kao i brojni drugi poslovni subjekti, poduzeli smo mjere prevencije i predostrožnosti kako bi naši zaposlenici mogli raditi što sigurnije i dio njih radi od kuće.
Unatoč ograničenjima prometa roba i ljudi te usporavanja dobavnih lanaca, redovite planirane aktivnosti Codel izvršava u skladu s ugovornim obvezama.
Poslovanje nije stalo, samo je usporeno, mi poslujemo – planiramo i odrađujemo svakodnevne aktivnosti koliko nam uvjeti dozvoljavaju..
Međutim, jedino u što smo sigurni je da će se ova situacija relativno brzo završiti i poslovanje vratiti u normalne okvire.
Do tada moramo ostati mirni i prije svega zadržati hladnu glavu. To je naše stajalište i uvjereni smo da slično razmišljate i vi kao naš partner.
U ovim vremenima komunikacija je od najveće važnosti. Budimo u kontaktu putem telefona, e-pošte i kanala na društvenim mrežama. Dakle, obratite nam se, poslujemo dalje. Mi ćemo učiniti isto.
Želimo zadržati ljudske odnose s dobavljačima, kupcima i partnerima – jer ova kriza ne može ništa drugo nego nas napraviti boljima i jačima.

Čuvajte se, čuvajte ljude oko sebe i poštujte upute Nacionalnog stožera civilne zaštite!

Srdačan pozdrav i svako vam dobro!

Vaš Codel!