CODEL pokreće novu proizvodnu liniju u tehnološkom parku Križevci

CODEL pokreće novu proizvodnu liniju u tehnološkom parku Križevci

Četiri godine nakon otvorenja našeg ureda u Križevcima, idući veliki korak bio je otvaranje vlastitog proizvodnog pogona u sklopu Tehnološkog parka Križevci. Naš rad prepoznat je u Hrvatskoj i Europi što je otvorilo vrata novim uspješnim suradnjama i partnerstvima. Zahtjevi za našim proizvodima i rješenjima rezultirali su povećanim obujmom posla zbog čega smo razvili i našu novu proizvodnu liniju, jedinstvenu na tržištu.

Ponosni smo što su uspjesi tvrtke Codel nedavno predstavljeni i u HRT-ovom Regionalnom Dnevniku koji je izvijestio o otvaranju nove proizvodne linije. Od našeg dolaska u Tehnološki park Križevci, obujam proizvodnje se povećao utoliko da je broj naših zaposlenika udvostručen i sada već broji petnaestak ljudi. Razvijanjem jedinstvene proizvodne linije želimo zadovoljiti potrebe za sve brojnijim narudžbama.

Bogato tehničko iskustvo naših stručnjaka iskoristili smo u razvijanju vlastitog proizvodnog pogona kojim želimo ispuniti zahtjeve naših partnera i klijenata za unaprjeđenjem, razvijajući originalna tehnička rješenja koja prilagođavamo specifičnostima pojedine proizvodnje.