U dobu industrije 4.0, automatizacija i robotika postaju neizostavan dio procesa digitalizacije.
Kompanije aktivno traže rješenja koja ne samo da potiču učinkovitost već ih i pozicioniraju kao predvodnike na tržištu.
Kako bi pružili našim sadašnjim i budućim korisnicima napredna tehnološka rješenja, s ponosom najavljujemo naše najnovije partnerstvo: Codel i HIK Robot.

HIK Robot, jedna je od predvodnika u razvoju modernih AMR rješenja, s dokazanim iskustvom u izgradnji pametnih logističkih rješenja za razne industrije.

Udružujući snage, Codel i HIK Robot vam pružaju mogućnost da primjene vrhunske tehnologije u vašem svakodnevnom poslovanju. Naša rješenja nisu samo tehnološki napredna, već su usmjerena na rješavanje aktualnih izazova modernih kompanija.

LMR - Latentni mobilni robot:
U užurbanom svijetu modernog poslovanja svaki trenutak i vrijeme ima svoj izuzetan potencijal.
Codel je tu da vam pomogne i osigura da iskoristite taj trenutak s našim iznimnim rješenjima Latentnih Mobilnih Robota (LMR). Naši roboti za komisioniranje u skladištu, sa svojim naprednim tehnološkim rješenjima, dizajnirani su za optimizaciju performansi kretanja uz povećanje sigurnosti, stvarajući okruženje koje potiče i produktivnost i zaštitu.
Codel LMR rješenja su više od samih robota; oni su strateški partneri potrebni vašem poduzeću za stvaranje sigurnijeg i učinkovitijeg radnog okruženja. S ovim robotima za komisioniranje u skladištu ne samo da usvajate tehnologiju, već prihvaćate revoluciju u produktivnosti koja značajno povećava isplativost. Uvedite svoje poslovanje u budućnost i i budite lider usvajanjem inovacija s LMR rješenjima tvrtke Codel. Vaše putovanje prema izvanrednoj učinkovitosti počinje ovdje!

 

FMR - Viljuškasti mobilni robot:
Iskoristite potencijal svog poslovanja s najsuvremenijim robotskim rješenjima – automatizirane skladišne ​​viličare (FMR) tvrtke Codel. Naš izbor serije Hikrobot CMR/HMR, konstruiran s naprednim komponentama, dizajniran je za pojednostavljenje vaših operacija. Zamislite skladište u kojem se automatsko pristajanje odvija besprijekorno, optimizirajući operacije u različitim scenarijima. Naša tehnologija nije samo automatizacija procesa; radi se o kreiranju novog života u vašu poslovnu strategiju, povećanju učinkovitosti vašeg skladišta i osiguravanju vašeg mjesta na konkurentnom, brzom tržištu.
S našim automatiziranim skladišnim robotima viličarima FMR, svjedočit ćete izvanrednoj transformaciji u svojim svakodnevnim operacijama, budući da ovi roboti velike snage bez napora rješavaju zadatke koje tradicionalno obavljaju ljudi. Programirani su za prilagodbu, učenje i razvoj, usklađujući se s brzim razvojem vašeg poslovanja.

 

CTU - Jedinica za prijenos kartona/kontejnera:
Unaprijedite svoju logistiku s jedinicom za prijenos kartona (CTU) tvrtke Codel.
U zahtjevnoj logističkoj areni svaki detalj je važan. Codel vam nudi mogućnost da unaprijedite svoje operacije s našim izvrsnim robotima za manipulaciju transportnim kartonima i kontejnerima (CTU) – automatiziranim robotom za skupljanje i rukovanje bez ljudske posade koji predstavlja vrhunsku logističku tehnologiju.
S kapacitetom i mogućnosti prijenosa više transportnih kartona ili kontejnera istovremeno, naša CTU rješenja redefiniraju parametre učinkovitosti i skladišnog kapaciteta. Ovo nije samo tehnička nadogradnja, već strateški skok prema vrhunskoj produktivnosti. Iskoristite snagu automatizacije kako biste transformirali svoje logističke operacije, čineći ih učinkovitijima i učinkovitijima uz CTU tvrtke Codel. Zakoračite u budućnost maksimalne učinkovitosti i kapaciteta, gdje je potencijal vaših operacija ograničen samo vašim ambicijama.

Ovo partnerstvo nije samo spoj dvije tvrtke. To je zajednička vizija budućnosti u kojoj se tehnologija i strategija spajaju kako bi stvorile neusporedivu vrijednost. Dok Codel i HIK Robot započinju ovo uzbudljivo putovanje, pozivamo vas da nam se pridružite. Doživite transformaciju, svjedočite revoluciji i budite dio budućnosti gdje su mogućnosti beskrajne, a potencijal je neograničen.

 

 

Codel d.o.o.

Sjedište i pogon:

  • Križevački poduzetnički centar, Ulica Franje Tuđmana 20, 48260 Križevci, Croatia

Ured: 

  • Banatska 40, 10040 Zagreb,
    Croatia

Tvrtka: Codel d.o.o. za konstrukciju i proizvodnju elektroničkih uređaja

Skraćeni naziv: Codel d.o.o.

Sjedište i adresa: Ulica Franje Tuđmana 20, 48260 Križevci, Hrvatska

Osnovna djelatnost: konstrukcija i proizvodnja elektroničkih uređaja 

OIB: 09136999197

Matični broj tvrtke (MB): 03748405

Matični broj subjekta (MBS): 080100179

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu

Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti

IBAN ZABA: HR1023600001101397360

IBAN HPB: HR9123900011100366815

Direktor: Marijan Sever

Telefon: +385-1-2003-770

Telefaks: +385-1-2003-768

E-mail: info@codel.hr

Web adresa: www.codel.hr 

Uvjeti korištenja

Pravila privatnosti

5S metoda

Jednake mogućnosti

Društvena odgovornost

Copyright 2022 CODEL d.o.o. ©  All Rights Reserved

iso-9001-27001

Powered by MAOIO AGENCY & made with