Održana sjednica Senata gospodarstva Hrvatske

Održana sjednica Senata gospodarstva Hrvatske

Codel je bio domaćin sjednice Senata gospodarstva Hrvatske održane 08. srpnja, 2020. u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, a na kojoj su se predstavili poduzetnici i tvrtke koje tu posluju, uključujući i sam Codel.

Codel je, osim predstavljanja svog rada u području Industrije 4.0, umjetne inteligencije i robotike, predstavio i EU projekt iz S3 spektra, koji je vezan za „supply chain“ i robotizirano označavanje pakovina. Skraćivanjem „supply chaina“ upotrebom umjetne inteligencije, praćenjem proizvodnje, općenito „smart factory“ i digitalizacijom industrije, pomažemo proizvodnim tvrtkama da u ovo izazovno vrijeme budu u skladu s europskim i svjetskim trendovima.

U suradnji s vanjskim suradnikom, profesorom s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, razvijena je nova metoda potencijala na temelju kojih razvijamo umjetnu inteligenciju, prvenstveno za „supply chain“ i za bilo kakvu analizu podataka, robotiziranja stvari i sl.

Ponosni smo i sretni što unatoč korona krizi, Codel i dalje nastavlja s radom i razvojem i što svojim pametnim rješenjima pomažemo proizvodnim tvrtkama da u ovo izazovno vrijeme budu u skladu s europskim i svjetskim trendovima.

Više o svemu možete pročitati i na https://prigorski.hr/u-krizevcima-odrzana-redovna-sjednica-senata-gospodarstva-hrvatske/.