Stock Master STANDARD

Standardna verzija Stock Mastera je rješenje za vaganje s fiksnom geometrijom, dizajnirano da odgovara određenim veličinama spremnika. Standardno rješenje dizajnirano je za provjeru točnosti komisioniranja u okruženju skladišta ili e-trgovine. Svako mjesto kontejnera može primiti plastičnu torbu ili kutiju za otpremu, a svako mjesto kontejnera se pojedinačno važe. Sustav bilježi podatke o težini za svaki artikl stavljen u spremnik, a točnost odabira i narudžbe može se pratiti u stvarnom vremenu. To se obično postiže skeniranjem barkoda; no Stock Master će provjeriti jesu li artikli fizički stavljeni na pravo mjesto za narudžbu, bez potrebe za preuzimanjem skenera barkoda.

JEDNOSTAVNA INTEGRACIJA
KONFIGURABILNI
SKALABILNI
PRECIZNO & TOČNO
JEDNOSTAVNO ZA KORIŠTENJE

JEDNOSTAVNA INTEGRACIJA

Stock Master Smart Racks lako se integriraju s raznim ERP i WMS sustavima.

Možete integrirati Stock Master Smart Racks sa svojim postojećim pokretnim linijama ili implementirati nove sa Stock Master Smart Racks!

KONFIGURABILNI

Stock Master Smart Racks se lako konfiguriraju s različitim mjernim i hardverskim elementima. Ovisno o vašim radnim zahtjevima, Stock Master Smart Racks može biti opremljen raznim vagama, skenerima barkodova, industrijskim računalima i PLC-ovima.

SKALABILNI

Pametni regali Stock Master lako se SKALIRAJU.

Ako trebate unaprijediti sustav, jednostavno pričvrstite novi Stock Master Smart Rack blok na postojeće i koristite ih kao JEDAN sustav. Stock Master Smart Racks može se implementirati na postojeće linije ili se instalirati s novima kao samostalni sustav.

PRECIZNO & TOČNO

Stock Master Smart Racks sustav, s nizom vaga, precizan je i točan. Minimizirat ćete mogućnost nepotpunih i neispravnih paketa i pošiljaka.

JEDNOSTAVNO ZA KORIŠTENJE

Stock Master Smart Racks softverski sloj jednostavan je za korištenje, intuitivan i jednostavan za rukovanje. Moći ćete obučiti svoje operatere u jednom danu i početi koristiti sustav Stock Master Smart Racks u punom kapacitetu!

Kontakt