Stock Master PALLET

Predstavljamo Stock Master Pallet, revolucionarno rješenje koje revolucionira logistiku skladišta. Dizajniran za besprijekornu integraciju u scenarije komisioniranja “od osobe do robe”, ovaj sustav pametnih polica veličine palete omogućuje operaterima neusporedivu učinkovitost. Zamislite skladište u kojem se kretanje odvija bez napora, odluke se donose u stvarnom vremenu, a produktivnost raste. To je obećanje Stock Master Pallet – budućnost agilnog upravljanja skladištem.

Jednostavan za korištenje
Veza u stvarnom vremenu
Svestran

Jednostavan za korištenje

Navigacija kroz skladišne prolaze nikad nije bila jednostavnija. Uz Stock Master Pallet, operateri raspolažu snagom intuitivnog dizajna. Lakim manevriranjem palete pomoću osnovnog kamiona s pumpom, robi mogu pristupiti brzo i učinkovito. Njegov ergonomski izgled i korisničko sučelje osiguravaju da čak i složeni zadaci komisioniranja postanu jednostavni. Recite zbogom glomaznim procesima i pozdravite pojednostavljene operacije.

Veza u stvarnom vremenu

U brzom svijetu logistike, vrijeme je sve. Stock Master Pallet drži korak sa zahtjevima za neposrednošću uspostavljanjem besprijekorne veze u stvarnom vremenu sa sustavom upravljanja skladištem (WMS). To znači da su operateri stalno usklađeni s narudžbama za komisioniranje, planovima ruta i statusom zaliha. Uz trenutni pristup kritičnim informacijama na dohvat ruke, mogu se agilno i precizno prilagoditi rastućim zahtjevima

Svestran

Fleksibilnost je zaštitni znak Stock Master Pallet-a. Njegov modularni dizajn omogućuje dinamičku rekonfiguraciju, zadovoljavajući različite potrebe skladištenja i količine narudžbi. Podijeljen u šest podesivih područja koja podsjećaju na ćelije u proračunskoj tablici, nudi beskrajne mogućnosti za učinkovito organiziranje robe. Bilo da se radi o konsolidaciji više narudžbi ili prilagodbi različitih dimenzija proizvoda, ovo prilagodljivo rješenje osigurava optimalnu iskoristivost prostora i operativnu agilnost.

Kontakt