codel logo

BARKOD PRINTERI

Tijekom vremena, susrećući se s raznim zahtjevima korisnika pri označavanju proizvoda u proizvodnji, stekli smo znanja i vještine da razvijemo vlastiti barkod printer.

Codelove barkod printere odlikuje velika fleksibilnost, pouzdanost i prije svega kvaliteta izrade.

Codel_1201-1

CODEL AP 1201

DIMENZIJE:

Širina: 35 cm

Dužina: 65cm

Visina: 55 cm

BRZINA: max. 150mm/sec

PROMJER KOLUTA: Inner diameter 40mm – 75mm Outer diameter max 300mm

TIP GLAVE: 200/300 dpi

ŠIRINA ISPISA: Efektivna širina glave 104mm (200dpi) Efektivna širina glave 118mm (300dpi)

ŠIRINA TRAKE: 110 mm

ISSUE MODE: Batch, Strip

Codel_1501-2

CODEL AP 1501

DIMENZIJE:

Širina: 30 cm

Dužina: 50 cm

Visina: 60 cm

BRZINA: max. 150mm/sec

PROMJER KOLUTA: Inner diameter min 75mm Outer diameter max 300mm

TIP GLAVE: 200/300 dpi

ŠIRINA ISPISA: Efektivna širina glave 104mm (200dpi) Efektivna širina glave 118mm (300dpi)

ŠIRINA TRAKE: 124 mm

ISSUE MODE: Batch, Strip

web-assets

toshiba logo

Odgovor na Vaše potrebe za označavanjem!

B-852

TOSHIBA B-852

Snažan tisak u kompaktnom i robusnom paketu. S velikim mogućnostima umrežavanja B-852, 8-inčni wide web, low-cost pisač nudi izvrsne performanse za razna okruženja i aplikacije. Ovaj inovativni industrijski pisač nudi vrhunske značajke, uključujući veliku brzinu obrade, veliku internu memoriju, kontrolu mrežnog pisača i izvrsne SNMP mrežne alate. • Velika procesna snaga za obradu velike količine podataka • Čvrst i robustan • Lako održavanje uz niske troškove korištenja • Sposobnost integracije u postojeće sustave i laka mogućnost zamjene konkurentskih proizvoda

B-FV4T-R

TOSHIBA B-FV4T

Printer je jednostavan za korištenje, uz nisku potrošnju energije i fleksibilnost. Uz ovaj vrlo kompaktni sustav proizvest ćete barkod naljepnice/oznake najviše kvalitete. Značajke B-FV4T daju veliku fleksibilnost i produktivnost u širokom području primjena. Visoka brzina obrade, kao i jednostavnost servisiranja i održavanja jamči niske operativne troškove. Toshiba inovativna tehnologija dolazi u kompaktnom dizajnu te malim dimenzijama. Sustav je u skladu s najvišim ekološkim standardima i nagrađen je s ENERGY STAR® nagradom.

B-SX6SX8

TOSHIBA B-SA4TM

Printer barkod naljepnica pruža funkcionalnost i robusnost industrijskog pisača u kompaktnim dimenzijama uz jednostavnost korištenja stolnog pisača. B-SA4 stvarno je savršeno ‘potpuno rješenje’ koje nudi vrhunsku kvalitetu ispisa, industrijske performanse, napredne funkcionalnosti i sigurnost uz globalno priznate kvalitete branda. Njegov robustan dizajn i proizvodni kapacitet osigurava savršeno uklapanje u industrijskim okruženjima.

web-assets

datalogic logo

U našoj ponudi možete pronaći Datalogic proizvode svjetski poznatog proizvođača bar kod čitača, mobilnih računala, senzora za detekciju i sigurnost, machine vision uređaja te laserskih sustava označavanja.

powerscan-9500-family

Barkod čitači

Proizvodi za prikupljanje podataka s izuzetnim performansama i nepopustljivom pouzdanošću: povezani ili bežični, 1D ili 2D skeniranje, sa standardnim, robusnim ili antimikrobnim kućištem.

falcon-x4-hand-held-and-pistol-grip-units

Ručna računala

Ponuda ručnih računala sastoji se od malih ručnih uređaja s punom alfa tipkovnicom, industrijskih PDA uređaja, do računala do uređaja namijenjenih za ugradnju u vozila. Korisnicima uz vrhunsku ergonomiju i kvalitetu osiguravaju najvišu razinu kompatibilnosti i otvorenosti prema industrijskim standardima.

sensors-product-group

Senzori i kamere

Ponuda ručnih računala sastoji se od malih ručnih uređaja s punom alfa tipkovnicom, industrijskih PDA uređaja, do računala do uređaja namijenjenih za ugradnju u vozila. Korisnicima uz vrhunsku ergonomiju i kvalitetu osiguravaju najvišu razinu kompatibilnosti i otvorenosti prema industrijskim standardima.

laser-marking-product-group

Lasersko označavanje

Datalogicov portfelj proizvoda LaserMarking usmjeren je na pružanje vrhunskih rješenja za automobilsku, elektroničku proizvodnju, proizvodnju medicinske opreme i preciznih metalnih proizvoda. Kompletan asortiman proizvoda i rješenja temeljenih na FIBER LASER, SOLID STATE i CO2 tehnologiji, od 1064 nm 532 i 355 nm. Jasni i stalni logotip, 1D i 2D kodovi, serijski brojevi i datumi na većini industrijskih materijala.

web-assets

honeywell logo

Honeywell Scanning & Mobility je vodeći proizvođač laserskih i image-area barkod skenera namijenjenih čitanju svih linearnih i 2D barkodova. Honeywell skeneri koriste se na različitim tržištima širom svijeta, uključujući i maloprodaju, zdravstvo, prijevoz i logistiku. Honeywell barkod skeneri su proizvedeni kako bi zadovoljili različite potrebe vašeg poslovanja.

fusion3780_app02_large

Ručni barkod skeneri

Honeywell ručni barkod skeneri pružaju intuitivno skeniranje barkodova u stvarnim uvjetima, uz izuzetnu preciznost za krajnje korisnike. Honeywell proizvodi ručne barkod uređaje za skeniranje uzimajući u obzir sve posebne izazove i moguća radna okruženja u kojima se koriste.

granit1280i_01_large

Industrijski barkod skeneri

Konstruirani da traju dugi niz godina, Honeywell industrijski barkod skeneri nude vrhunsku trajnost i pouzdanost, čak i u izazovnim radnim okruženjima. Honeywell nudi laser, linearni image i area image ručne industrijske barkod skenere.

4820i_app08_large

Wireless barkod skeneri

Honeywell bežični barkod skeneri omogućavaju efikasno i učinkovito skeniranje barkodova u izazovnim okruženjima. Honeywell bežični skeneri kombiniraju snagu Bluetooth-a s Honeywell-ovim godinama inovacija kako bi dobili najbolje od bežičnog povezivanja i barkod skeniranja.

orbit7120_01_large

Hands-free barkod skeneri

Honeywell nudi razne hands-free barkod skenere. Honeywell laserski skeneri i area image skeneri koriste veliki raspon tehnologija skeniranja – od omnidirectional skeniranja do 1D i 2D skeniranja.

genesis7580g_01_large

2D barkod skeneri

Honeywell 2D barkod skeneri nude iznimne performanse čitanja linearnih 1D i 2D barkodova, što vam osigurava da su sve vaše potrebe za prikupljanjem podataka zadovoljene, kako danas tako i u budućnosti. Honeywell-ovi pouzdani 2D barkod skeneri povećavaju učinkovitost zaposlenika i zadovoljstvo kupca.

KONTAKTIRAJTE NAS