AIDA MAIDEN hero

Napredni sustav za identifikaciju i označavanje proizvoda

Aida Maiden je univerzalni robotski sustav koji može na raznolike proizvode otisnuti oznaku, aplicirati naljepnicu, označiti laserom ili kombinirati druge načine označavanja. Sustav je ispitan u realnom okruženju i daje vrhunske rezultate. Potpuno je automatiziran i integriran sa AIDA MES sustavom za upravljanje proizvodnjom.

NACHI MZ07

Nachi-evu MZ seriju robota odlikuje sposobnost kretanja velikim brzinama, te spadaju u najbrže robote u svojoj klasi. MZ07 ima napredne mogućnosti nadogradnji različitim priključcima i može se koristiti za označavanje ili manipulaciju sa proizvodima. Unutar AIDA Maiden sustava NACHI MZ07 ima zadatak pakiranja proizvoda različitih oblika i masa u transportne kutije.

pakiranje

NACHI MZ12

Nachijev robot MZ12 odlikuje se velikom brzinom i obrtnim momentom zglobova, te visokom nosivosti, a posebnim dizajnom same robotske ruke pružen je novi standard funkcionalne izvedbe. Robot MZ12 postiže vrhunske performanse uz poboljšano kretanje velikom brzinom i izvrsnu preciznost. Osim toga, njegovi gabariti su za 17% manji od konvencionalnih robota sličnih karakteristika. Unutar AIDA Maiden sustava, NACHI MZ12 je zadužen za manipulaciju transportnim pakiranjima i paletiziranje.

pakiranje

CODEL Delta robot

Codel Delta robot je razvijen i proizvedem u Codelu, čime smo usvojili napredno znanje o upravljanju robotima i robotskim tehnologijama. Codelov Delta robot u AIDA Maiden sustavu je zadužen za manipulaciju etiketama i pravilno označavanje (etiketiranje) objekata u pokretu ili za sortiranja i manipulaciju.

oznacavanje-sortiranje
Moderni roboti

Moderni
Roboti

CODEL d.o.o. je na temelju dugogodišnjeg iskustva uspio konstruirati i proizvesti univerzalni sustav koji omogućuje upravljanje višerobotskom ćelijom, gdje u svom radu roboti međusobno komuniciraju. Robotski upravljački sustav integriran je sa AIDA MES sustavom za upravljanje proizvodnjom i sa njime čini jedinstvenu cjelinu.

Vlastita tehnilogija

Vlastita
Tehnologija

Sva programska rješenja proizvod su Codelovog tima, a mnogi elementi upravljačke elektronike i automatskih sustava isto tako su projektirani i proizvedeni u Codelu. Poznavanje različitih tehnologija daje nam jedinstven pristup integralnom rješavanje projektnih zadataka.

Modularnost pakiranja

Modularnost
Pakiranja

Pakirajte pakete i palete različitog sadržaja, raznih veličina, jedan za drugim, uz označavanje prema svjetskim standardima (GS-1) ili prema vašim internim zahtjevima za označavanje robe u pokretu.

render-1
koraci-5

Unaprijedite proizvodnju i distribuciju vaših proizvoda u uvjetima stalne promjene tržišta.
Postignite fleksibilnost u procesu pakiranja i isporuke različitih formata robe, u najkraćem mogućem vremenu, u raznim količinama i razinama složenosti, uvijek prilagođeni zahtjevima kupca!

Idealan partner

IMATE PITANJE?

Slobodno nam se javite bit će nam drago pomoći vam.